Säkerhetsfirman Northguard har ett bra rykte

Om du ska börja använda tjänster eller program för IT-säkerhet, är det viktigt att du väljer ett legitimt företag som erbjuder bra tjänster. Northguard har vuxit snabbt och har blivit ett populärt alternativ i Sverige. Men det är ändå viktigt att gå igenom företaget innan du väljer att använda något av deras produkter.

Nedan kan du läsa mer om deras tjänster, hur deras marknadsföring fungerar och vi reder även ut om huruvida Northguard är en bluff eller inte. När du har läst färdigt kommer du att förstå varför Northguard har ett gott rykte.

Viktigt att skydda sig

Det är viktigare än någonsin att skydda sig själv och ens dator när man är online. Det finns många olika virusprogram och andra skydd som kan hjälpa dig. Det är däremot inte alla företag som erbjuder en smidig helhetslösning som faktiskt skyddar dig på alla fronter. Det gör däremot Northguard med sina säkerhetsprogram som erbjuder skydd mot alla eventuella faror.

Northguard erbjuder bland annat direktkontakt mellan dig och deras IT-support. Det här gör att personalen kan optimera din dator och göra den både säkrare och snabbare. Du blir enkelt uppringd av deras support som sedan guidar dig med hjälp av fjärrstyrning, alltså att supporten styr din dator från sin egen central.

Det här är lite ovanligt för ett säkerhetsföretag, men det innebär att företaget och deras tjänster kan användas även av den som inte kan mycket om datorer och internetsäkerhet.

Annorlunda marknadsföring som sticker ut

Northguard använder sig av en annorlunda marknadsföringsstrategi, vilket är en av anledningarna till att en del känner sig tveksamma om företaget är legitimt eller inte. Bland annat använder man gåvokort till deras tjänst Datoroptimering. Vidare står man på gator och marknader för att marknadsföra sina tjänster.

Det här kan eventuellt låta lite aggressivt, men det är en smart strategi då det finns en otroligt hög konkurrens på marknaden. Med många stora namn inom IT-säkerhet har det blivit svårare att hitta och locka till sig nya kunder. Att man då använder sig av en annorlunda strategi är egentligen inte konstigt. Det gör det också möjligt för helt nya kundgrupper att upptäcka företaget. Det må vara annorlunda, men är inget tecken på att företaget är oseriöst eller oprofessionellt.

Erbjuder helhetslösningar

Företaget Northguard erbjuder en helhetslösning som erbjuder skydd för din dator och dina personuppgifter. Det här innebär bland annat ett skydd mot virus, ransomware, identitetsstöld och mycket annat. Kunderna får också funktioner som föräldrakontroll och mjukvara för att sköta om datorn och få ut mer av den.

Företaget har också höga betyg hos Trustpilot. Det är en tjänst där kunderna själva kan betygsätta och skriva omdömen om företaget. Där har man hela 4,8 stjärnor, ett betyg som baseras på mer än 2300 recensioner. Det här är en god indikation på att företaget är seriöst och att man erbjuder bra produkter.

Om du tar IT-säkerhet på stort allvar och vill skydda dina person- och betalningsuppgifter, kan det vara värt att ta en närmre titt på Northguard. Deras tjänster och program lämpar sig för alla hushåll och har allt du behöver för att hålla dig säker när du är ute på nätet.

AVG-Virusskydd.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0