Få en gratis VPN med VPNBook

VPNBook är en gratis VPN fylld med fantastiska funktioner och en fantastisk prestanda. En tjänst utan för mycket krångel som gör jobbet åt en. Det vill säga att VPNBook skyddar ens information när man är ansluten till ett trådlöst nätverk, anonymiserar ens trafik online och ändrar ens plats för att komma förbi regionsbegränsningar.

I vårt tycke är VPNBook en av de bästa kostnadsfria VPN-tjänsterna på marknaden. Mer om varför kan du läsa dig till här.

Vad är en VPN-tjänst?

Innan vi går in på VPNBook och vad de har att erbjuda gentemot många andra VPN-tjänster vill vi gärna kortfattat förklara vad en VPN-tjänst är och gör.

VPN, det vill säga Virtual Private Network (Virtuella Privata Nätverk), låter den som kopplar upp sig på tjänsten skapa en säker anslutning till ett annat nätverk via Internet. Med hjälp av en VPN kan man anonymisera sin trafik online men också komma åt regionsbegränsade hemsidor, som exempelvis utländska streamingsajter.

Varför använda en VPN-tjänst?

Varför är det då man ska ansluta sig till en VPN-tjänst som VPNBook? Jo, det finns ett par olika skäl.

Den främsta anledningen till att man använder sig av en tjänst som VPNBook är för att man vill komma åt hemsidor som annars är begränsade till en specifik region. Det kan till exempel vara amerikanska Netflix, där det finns en hel del innehåll vi från Sverige inte får lov att streama.

Många använder sig dock även av en tjänst som VPNBook för att skydda sig online. En VPN-tjänst tillsammans med AVG virusskydd kan nämligen minimera risken för att drabbas av virusattacker och hackers. Går vi vidare på samma spår är det även många som ansluter sig till en VPN-tjänst för att stärka integriteten. De vill inte att någon ska se vad de håller på med online och just därför är en VPN så fantastiskt!

Varför VPNBook?

Nu har vi gått igenom de fördelar som finns med att ha en VPN-tjänst installerad på sin enhet. Men vad är det då som utmärker VPNBook så mycket gentemot andra aktörer på marknaden?

Kostnadsfri tjänst
Den främsta anledningen till varför vi tycker VPNBook är så utmärkande är det simpla faktum att det är en helt kostnadsfri tjänst. Det finns endast ett fåtal kostnadsfria VPN-tjänster och det är inte många av dessa som vi anser vara så bra som VPNBook är.

Förträffligt skydd
En annan fantastisk fördel med VPNBook är att den skyddar användaren mot cyberbrott genom att maskera din faktiska plats- och identitetsinformation.

Bra hastighet
Något annat som är viktigt för de som kopplar upp sig på en VPN-tjänst är att ens internetanslutning plötsligt inte blir segt. I vårt tycke har VPNBook lyckats undvika detta och med deras VPN-tjänst får du en bra hastighet och slipper oroa dig för lagg och liknande strul.

11 servrar
Även om 11 servrar inte är så mycket kan det vara mer än tillräckligt för många, och därför lyfter vi även fram antalet servrar som en fördel med VPNBook. Särskilt med tanke på att man slipper betala för tjänsten!

AVG-Virusskydd.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0