Gratis antivirusprogram till din Mac med AVG Antivirus

Uppfattningen att en Mac-dator är immun mot virus är fel, men det är sant att Mac är mindre sårbar för virusinfektioner eftersom cyberkriminella utvecklar de flesta virustyper till Windowsdatorer. Men risken är fortfarande aktuell – även om den är liten – så nu för tiden tillhandahåller de flesta antivirusproducenter även produkter till Mac-datorer.

För att få fotfäste på Mac-marknaden är vi stolta över att kunna presentera AVG Antivirus för Mac  – et antivirusprogram med det som kallas trippelskydd där programvaran hjälper genom att blockera virus både för Windows och Android samtidigt som virus utvecklat särskilt för Mac. Det innebär, att om Mac-användare av misstag laddar ner infekterade filer från andra operativsystem kommer AVG att varna dem innan filen hinner kommer dit den kunde göra allvarligt skada.

Liksom andra antivirusprogram körs AVG Antivirus för Mac i bakgrunden och erbjuder skydd i realtid som övervakar och skannar alla filer som öppnas, lagras eller säkerhetskopieras för möjlig infektion.

Inkluderat är också en filskanner som ger användaren möjlighet att manuellt med ”drag og släpp” påbörja en skanning av misstänkta filer som antivirusprogrammet då skannar och bearbetar. AVG Antivirus till Mac tillhandahåller också automatiska bakgrundsuppdateringar som säkrar att din Mac är skyddat mot de senaste hoten, i samma stund som de upptäcks och oskadliggörs.

Ladda ner AVG Antivirus till Mac

AVG-Virusskydd.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0