Men vad exakt är AVG Ultimate?

AVG Ultimate är vår totala lösning till datorsäkerhet och optimering. Den täcker flera enheter så att du både kan surfa säkert på din smartphone, surfplatta eller dator. Du kan skydda alla enheter i ditt hushåll, så om du har en stor familj där alla har sina egna enheter, är det en bra affär att skydda med AVG Ultimate.
Listan över alla funktioner i AVG Ultimate är för lång till att nämna här, men inkluderar bland annat antivirusmjukvara, skydd av privata e-postmeddelanden, lösenord, bilder från din webbkamera och skyddar dig mot andra former av hackarattacker.

Dessutom ser AVG Ultimate till att uppdatera programvara och hålla reda på din dator, liksom den regelbundna städningen ger en bättre batterilivstid på dina enheter.  När du sparar foton förbättras de automatisk så att suddiga element eller dålig belysning inte ser så illa ut som då bilden togs. Låsning av dina appar eller hele enheten säkrar att ingen andra kan logga in eller missbruka dina informationer på annat sätt.

Antivirusskydd är oumbärlig

Det kan låta som mycket och du kanske tycker att hela paketet är för mycket till ditt begränsade behov. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns flera faror på nätet än du kanske tror. Även om de minuter du använder online mestadels används till att läsa dina vänners statusuppdateringar om semesterplaner eller delning av kattvideor, är dina personliga uppgifter fortfarande värd pengar för nätbrottslingar. Särskilt om du ibland handlar online, bör du överväga hur du skyddar dig. Självklart är det aldrig trevligt om andra får tillgång till ditt konto eller på annat sätt missbrukar information om dig. Därför är det en stor fördel för dig att vara ordentligt skyddat när du använder dina enheter.

Skydda din integritet när du är online

Med AVG Ultimate behöver du inte anstränga dig för att vara fullt skyddad online. Vi fixar det åt dig! Med de många funktionerna i paketet är du säker oavsett vad du gör på dina elektroniska apparater. Om inte du är säkrad online riskerar du att hamna i många olyckliga situationer som kan bli dyrt i slutändan, både vad angår pengar, timmar och sömnlösa nätter. Med det fullständiga antiviruspaketet undviker du besväret och kan använda både dator, mobil eller surfplatta precis som du vill. Du undviker att andra kan kolla vad du gör online och du kan lugnt använda ditt kort utan att vara rädd för att andra får tillgång till din kod eller andra personliga uppgifter. För samma kostnad som ett par månaders medlemskap i ett gym, som du fortfarande inte riktigt hittar vägen till, får du säkerhet online i ett helt år till alla familjens enheter.

Beställ AVG Ultimate nu

På många sätt påminner antivirus om en försäkring; det är endast när olyckan sker att man märker att den fattas. Dock med den skillnaden att AVG Ultimate ser till att din dator är frisk varje dag och fungerar optimalt. Så egentligen märker du inte vad AVG Ultimate gör. Det är just poängen, du märker inget därför programmet automatisk uppdateras och skyddar dig och dina informationer när du är på nätet. Så beställ AVG Ultimate-paketet idag och slappna av när du går online.

AVG-Virusskydd.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0