Antivirus till Windows 10 med AVG

I dagens digitala värld har cyberattacker som orsakas av malware och virus blivit allt vanligare. Trots att leverantörer av datorer och operativsystem blir allt bättre på att undgå cyberattacker finns det fortfarande skadliga program som man måste skydda sig mot. Därav vikten av ett bra antivirusskydd till Windows 10: AVG.

AVG AntiVirus är en av många antivirusskydd på marknaden. Detta antivirusskydd är anpassat Windows 10-datorer och hjälper till med att stoppa virus innan de gör intrång och förstör, men även spionprogram och andra skadliga koder. Mer om AVGs antivirus till Windows 10 här nedan.

AVG AntiVirus

AVG AntiVirus är ett av de främsta antivirusprogrammen på marknaden. Bäst är väl ändå det faktum att det är helt gratis att ladda ned! Det är ett perfekt grundpaket för virusskydd som dessutom är användarvänligt, intuitivt samt enkelt att ladda ner. Programmet använder sig av realtidsuppdateringar och ständiga PC-skanningar för att försäkra att inga virus tränger sig igenom och infekterar datorn.

Något som är väldigt imponerande med just AVG AntiVirus gentemot andra antivirusprogram är det faktum att de alltid lyckas ta sig väldigt högt upp på topplistor. Tester har nämligen visat att AVG stoppat varje enskild virusattack som den upptäckt, och till och med 99% av de virusattacker som de inte visste om tidigare.

AVG får ständigt ros för sitt utmärkta skydd och rankas numera lika högt som många av de största namnen på marknaden som Avast, McAfee, Kaspersky och BitDefender! Det som förbluffar oss allra mest i samband med detta är såklart att man slipper betala för skyddet, vilket man måste för att använda sig av många av konkurrenternas program.

Så installerar du AVG AntiVirus

Som vi tidigare varit inne på är AVG AntiVirus inte bara gratis och effektivt, men också väldigt enkelt att ladda ned. För säkerhetsskull har vi dock ändå valt att sammanställa en enkel steg-för-stegguide:

  • Surfa in på AVGs hemsida och ladda ner filen.
  • Starta filen för att köra igång installationen.
  • Följ de enkla steg som står listade på skärmen.
  • När installationen är färdig startar du om din dator.
  • Njut av ett förstklassigt antivirusskydd på din dator!

Måste man ha ett antivirusskydd?

Svaret på frågan är både ja och nej. Det finns ingen som säger att du MÅSTE ha ett antivirusskydd på din dator. Däremot är det alltid bäst att vara på den säkra sidan! Windows 10 datorer har redan ett skydd installerat: Windows Defender. Detta är ett program som kan upptäcka skadliga filer innan de gör intrång på din dator och ta hand om dem. Men det är endast ett grundläggande verktyg, och därför är det en bra anledning att ha AVG AntiVirus också.

Som med alla andra virusskydd minimerar AVG AntiVirus risken för att din Windows 10-dator drabbas av ett virus. På grund av dagens ständigt föränderliga cyberhot kan det därför vara fördelaktigt att lägga till AVG AntiVirus för Windows 10 som den där extra säkerheten! Då ligger du alltid ett steg före cyberbrottslingarna och kan känna dig betydligt tryggare när du surfar online.

AVG-Virusskydd.se
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0